• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 1
  • 650 m2

Kapanon me qira pranë “City Park”

Ka një sipërfaqe prej 650 m2

Ndodhet në një zonë industrial, ku ndodhen dhe objekte të tjera të kësaj kategorie.

Kapononi është i përshtatshëm për magazinim, fasoneri, prodhim, magazinë, punishte etj

Eshte e instaluar linja e elektricitetit me 3 faza.

Cmimi i qirasë 2 euro/m2

Totali 1300 euro/muaj

ID : PRO6161
Adresa: City Park
Qyteti: Tirana
Zona: Vorë
Cmimi:1,300 €
Sipërfaqja: 650 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 1

Prona të ngjashme

Kapanon me qira në Vorë

Vorë, Vorë
2,900 € / Muaj
ID: PRO6666 Sipërfaqja: 800 m2

Kapanon me qira në rrugën dytësore Vorë-Marikaj

Vorë, Vorë
1,000 € / Muaj
ID: PRO6464 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 300 m2

Kapanon me qira në “Vore”

Vorë, Vorë
4,000 € / Muaj
ID: PRO6448 Sipërfaqja: 1000 m2