Na Kontaktoni

The field with (*) is required.

Na kontaktoni

Elite Properties ndihmon blerësit e shtëpive të pushimit ose investitorëve të huaj për të blerë prona në Shqipëri për rritjen e kapitalit dhe të ardhurat nga pushimet.

 

Adresa

BLV.Gjergj Fishta, Tirana

 

 

 

Adresa email

[email protected]

 

 

Numer telefoni

0692095950