Kërkimi i Zgjeruar

Pronat

Kamëz, shtëpi private në shitje

Kamëz, Kamëz
150,000 €
ID: PRO6855 Dhoma: 3 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 100 m2 Kati: 1

Astir, shtepi private me qira

Tirana, Unaza e Re, Astiri
400 € / Muaj
ID: PRO6736 Dhoma: 2 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 120 m2

Vishaj, shtepi dhe toke ne shitje

Tirana, Fshati Vishaj
380,000 €
ID: PRO6669 Dhoma: 3 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 200 m2

Shtëpi përdhese në shitje në Fushë Prezë

Tirana, Fushë-Prezë
270,000 €
ID: PRO6566 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 925 m2

Shtëpi private me qira në “Rrugën ë Bogdanëve”

Tirana, Rruga e Bogdanëve
800 € / Muaj
ID: PRO6053 Dhoma: 3 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 128 m2 Kati: 1

Shtëpi në shitje në “Ibë”

Tirana, Ibë
300,000 €
ID: PRO5641 Dhoma: 5 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 2720 m2

Shtepi private me qira në Kombinat, prane komisariatit te Policise

Tirana, Kombinat
300 € / Muaj
ID: PRO5386 Dhoma: 2 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 300 m2 Kati: 1

Shtëpi në shitje në “Babrru”

Tirana, Babrru
110,000 €
ID: PRO4848 Dhoma: 2 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 103 m2

Shtëpi e vjetër në shitje në “Petrelë”

Tirana, Petrelë
155,000 €
ID: PRO4847 Dhoma: 1 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 300 m2

Shtëpi private në shitje në “Kombinat”

Tirana, Kombinat
70,000 €
ID: PRO4739 Dhoma: 3 Tualetet: 3 Sipërfaqja: 103 m2 Kati: 1

Shtëpi në shitje te “Shkolla e Bashkuar”

Tirana, Shkolla e Bashkuar
160,000 €
ID: PRO4594 Dhoma: 2 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 106 m2

Shtëpi private në shitje në “Bathore”

Kamëz, Kamëz
115,000 €
ID: PRO4535 Dhoma: 2 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 116 m2