Kerkimi i Zgjeruar

Pronat

Jepet kati I I-rë një vile 3+1 te “Qendra Boterore e Bektashinjve”

Tirana, Shkozë
250 € / Muaj
ID: PRO1638 Dhoma: 3 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 150 m2

Vile me qira ne nje kompleks vilash ne “Peze te Vogel”

Tirana, Peze e vogel
2,000 € / Muaj
ID: PRO4076 Dhoma: 3 Tualetet: 4 Sipërfaqja: 400 m2

Vile në shitje ne nje kompleks vilash ne “Peze te Vogel”

Tirana, Peze e vogel
350,000 €
ID: PRO4075 Dhoma: 3 Tualetet: 4 Sipërfaqja: 400 m2

Shtëpi private në shitje në “Laprakë”

Tirana, Laprake
115,000 €
ID: PRO4020 Dhoma: 2 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 100 m2

Jepet me qira super vilë dy katëshe në ‘’Farke’’.

Tirana, Farke
2,500 € / Muaj
ID: PRO4008 Dhoma: 2 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 150 m2

Vile 2- katëshe me qira te “Kodra Priftit”

Tirana, Kodra e Priftit
1,000 € / Muaj
ID: PRO3989 Dhoma: 5 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 270 m2

Vile per qira dhe shitje prane “Teg”

Tirana, Mjull-Bathore
4,000 € / Muaj
ID: PRO3986 Dhoma: 3 Tualetet: 3 Sipërfaqja: 1000 m2

Jepet me qira kati i I-rë i një vile në "Selitë"

Tirana, Selite
750 € / Muaj
ID: PRO3985 Dhoma: 3 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 150 m2

Vile me qera prane “Fakultetit Ekonomik”

Tirana, Prane fakultetit ekonomik
2,000 € / Muaj
ID: PRO3965 Dhoma: 6 Tualetet: 5 Sipërfaqja: 565 m2

Vilë me qira në bllokun e vilave Selitë

Tirana, Selite
1,500 € / Muaj
ID: PRO599 Tualetet: 3 Sipërfaqja: 500 m2

Vile 3-kateshe me qira te "Komuna e Parisit"

Tirana, Komuna e Parisit
1,500 € / Muaj
ID: PRO2098 Dhoma: 8 Tualetet: 3 Sipërfaqja: 432 m2

Jepet me qera Vile ne Selite te Re

Tirana, Selite
2,000 € / Muaj
ID: PRO1669 Dhoma: 4 Tualetet: 3 Sipërfaqja: 250 m2