• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 1830 m2

Tokë në shitje pranë “Liqeni Gjokaj”

Toka ka një sipërfaqe prej 1830 m2 dhe ndodhet te Liqeni Gjokaj me një pamje të mrekullueshme

Mund të përdoret për ndërtim vile

Toka është e pajisur me certifikatë pronësie.

Cmimi i shitjes 80 euro/m2

Total 146400 euro

ID : PRO5385
Adresa: Liqeni Gjokaj
Qyteti: Vorë
Zona: Vorë
Cmimi:146,400 €
Sipërfaqja: 1830 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0

Prona të ngjashme

Bledar Sulollari