• Bedrooms: 0
  • Bathrooms: 0
  • 1830 m2

Tokë në shitje pranë “Liqeni Gjokaj”

Toka ka një sipërfaqe prej 1830 m2 dhe ndodhet te Liqeni Gjokaj me një pamje të mrekullueshme

Mund të përdoret për ndërtim vile

Toka është e pajisur me certifikatë pronësie.

Cmimi i shitjes 80 euro/m2

Total 146400 euro

ID : PRO5385
Address: Liqeni Gjokaj
City: Vorë
Zone: Vorë
Price:146,400 €
Area: 1830 m2
Bedrooms: 0
Bathrooms: 0

Similar Properties

Tokë në shitje në rrugën “Vorë – Fushë Krujë”

Vorë, Vorë
1,100,000 €
ID: PRO6468 Area: 8340 m2

Tokë në shitje në “Marikaj”

Vorë, Vorë
76,000 €
ID: PRO6191 Area: 760 m2

Tokë në shitje në "Vore" në rrugën Fabrika e Tullave

Vorë, Vorë
692,400 €
ID: PRO5117 Area: 11540 m2