• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 500 m2

Shitet biznes ne zonën e Kaninës, Vlores.
Ndertesa eshte 3 kateshe,
kati i parë i ka nje siperfaqe prej 150m2 dhe eshte ne funksion si fabrike ulliri dhe qumeshti sipas sezonit.
Kat i dyte ka nje siperfaqe prej 200m2, funksionon si bar,
Kati trete ka nje siperfaqe 200 m2 , funksionon si restorant.
Gjithashtu ndertesa ka dhe nje shtese prej 150 m2 ne pjesen anesore te saj.
Biznesi ka filluar aktivitetin e tij qe prej vitit 2000 dhe vazhdon ende.
Ndërtesa është e pajisur me certifikate pronesie.

ID : PRO1321
Adresa:
Qyteti: Vlorë
Zona:
Cmimi:500,000 €
Sipërfaqja: 500 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0