• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 6400 m2

Shitet truall 6400m2. Prane Autostrades Tirane-Durres rruge dytesore
Shitet truall 6400m2 dhe 2300m2 ndertim 8m e larte, magazine e pa perfunduar. Zone shum e mire per biznes
Konstruksion e gjitha hekur. Me hipoteke. Per investim cati me sanduic dhe shtrim e dyshemes i mer persiper shitesi i truallit.
Cmimi i shitjes 650,000 Euro

ID : PRO1796
Adresa: Autostrada Tirane-Durres
Qyteti: Tirana
Zona: Autostrada Tirane-Durres
Cmimi:650,000 €
Sipërfaqja: 6400 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0

Prona të ngjashme

Tokë në shitje në autostraden “Tirane-Durres”

Tirana, Autostrada Tirane-Durres
387,500 €
ID: PRO3975 Sipërfaqja: 3100 m2

Shitet Tokë në autostradën Tiranë- Durrës, në Vorë.

Tirana, Autostrada Tirane-Durres
436,050 €
ID: PRO3177 Sipërfaqja: 5130 m2

Tokë në shitje në autostradën Tiranë-Durrës

Tirana, Autostrada Tirane-Durres
195,000 €
ID: PRO110 Sipërfaqja: 1500 m2