• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 1
  • 18.1 m2

Komuna e Parisit, dyqan në shitje

Dyqani ka një sipërfaqe prej 18.1 m2

Ndodhet në katin 0 të objektit

Ambienti është open space, mund te organizohet sipas dëshirës dhe i përshtatshëm për cdo lloj biznesi

Objekti në katin e pare zhvillohet me ambiente shërbimi në formën e zyrave dhe ambienteve tregtare.

Katet e mesipërme do jenë banesa duke ofruar apartamente nga konfigurimet më të ndryshme me hapesira të bollshme.

Aktualisht ndertimi dhe parashikohet te mbaroje brenda vitit 2024

Cmimi i shitjes 4000 euro/m2

Totali 72400 euro

ID : PRO6857
Adresa: Komuna e Parisit
Qyteti: Tirana
Zona: Komuna e Parisit
Cmimi:72,400 €
Sipërfaqja: 18.1 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 1

Prona të ngjashme

Klajdja Trenova