• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 1
  • 124.8 m2

Komuna e Parisit, dyqan në shitje

Dyqani ka një sipërfaqe prej 124.8 m2

Ndodhet në katin 0 të objektit

Ambienti është open space, mund te organizohet sipas dëshirës dhe i përshtatshëm për cdo lloj biznesi

Objekti në katin e pare zhvillohet me ambiente shërbimi në formën e zyrave dhe ambienteve tregtare.

Katet e mesipërme do jenë banesa duke ofruar apartamente nga konfigurimet më të ndryshme me hapesira të bollshme.

Aktualisht ndertimi dhe parashikohet te mbaroje brenda vitit 2024

Cmimi i shitjes 4000 euro/m2

Totali 499200 euro

ID : PRO6851
Adresa: Komuna e Parisit
Qyteti: Tirana
Zona: Komuna e Parisit
Cmimi:499,200 €
Sipërfaqja: 124.8 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 1

Prona të ngjashme

Komuna e Parisit, dyqan në shitje

Tirana, Komuna e Parisit
72,400 €
ID: PRO6857 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 18.1 m2

Dyqan në shitje pranë “Komunës se Parisit”

Tirana, Komuna e Parisit
113,750 €
ID: PRO5142 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 33 m2

Dyqan në shitje te “Komuna e Parisit”

Tirana, Komuna e Parisit
68,000 €
ID: PRO4411 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 53 m2