• Dhoma gjumi: 1
  • Tualet: 1
  • 66.1 m2

Apartament 1+1 në shitje në Golem

Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 66.1 m2

Organizohet në një ambient ndenjie dhe gatimi të përbashkët, një dhomë gjumi, tualet dhe ballkon

Apartamenti ndodhet shumë pranë detit

Mundësi shumë ë mirë investimi për airbnb

Cmimi i shitjes 1000 euro/m2

Totali 66100 euro

ID : PRO6657
Adresa: Golem
Qyteti: Golem
Zona: Golem
Cmimi:66,100 €
Sipërfaqja: 66.1 m2
Dhoma gjumi: 1
Tualet: 1

Prona të ngjashme

Dy apartamente në shitje në Golem

Golem, Golem
200,000 €
ID: PRO6659 Dhoma: 3 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 108 m2 Kati: 2

Apartament 1+1 në shitje në Golem

Golem, Golem
74,190 €
ID: PRO6595 Dhoma: 1 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 74 m2 Kati: 3

Apartament 2+1 në shitje në Golem

Durrës, Golem
111,034 €
ID: PRO6479 Dhoma: 2 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 113 m2 Kati: 4