• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 3
  • 385 m2
  • Kati: 1

Ambient biznesi në shitje te Ish Fusha e Aviacionit

Ambienti kanjë sipërfaqe bruto prej 385.25 m2 dhe sipërfaqe neto 338.58 m2

Ndodhet në katin e I-rë të objektit

Ambienti është open space dhe mund të organizohet sipas dëshirës

E përshtatshme për aktivitete të ndryshme biznesi

Projekti është sipas standarteve bashkëkohore, garanton zgjidhje të personalizuar të hapësirave, cilësi të lartë jetese si dhe garanton rritjen e vlerës së investimit tuaj në afatshkurtër

Dyshemete jane parket me izolim akustik. Muret jane disa llojesh ne varesi te ambjentit dhe funksionit qe kryen.

Muret ndarese mes apartamenteve dhe ndaresit me korridoret e shkalleve jane termikisht te izoluar duke perdorur pambuk mineral me trashesi 50mm te vendosur ndermjet dy mureve prej 10 cm.

Cmimi i shitjes 1800 euro/m2

Totali 693450 euro

ID : PRO6474
Adresa: Ish Fusha e Aviacionit
Qyteti: Tirana
Zona: Fusha e Aviacionit
Cmimi:693,450 €
Sipërfaqja: 385 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 3
Kati: 1