• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 1
  • 85 m2

Ambient biznesi pranë “Ish Stacionit të Trenit”

Ambienti ka një sipërfaqe prej 85 m2

Ndodhet në katin e I-rë

Hapësirë e shftyëzueshme për aktivitete të ndryshme biznes.

Ndodhet në një zonë shumë të preferuar dhe të aksesueshme.

Cmimi i shitjes 4500 euro/m2

Totali 382500 euro

ID : PRO6055
Adresa: Ish Stacioni i Trenit
Qyteti: Tirana
Zona: Stacioni i Trenit
Cmimi:382,500 €
Sipërfaqja: 85 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 1