• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 48000 m2

Tokë në shitje në “Farkë”

Toka ka një sipërfaqe prej 48000 m2 dhe ndodhet në Farkë, në një ndër zonat më të qeta dhe atraktive të Tiranës.

Mund të përdoret për ndërtim vilash

Pozicionohet buzë liqenit

Toka është e pajisur me certifikatë pronësie.

Cmimi i shitjes 130 euro/m2

Total 6240000 euro

ID : PRO4807
Adresa: Liqeni i Farkes
Qyteti: Tirana
Zona: Farke
Cmimi:6,240,000 €
Sipërfaqja: 48000 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0