• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 3000 m2

Tokë në shitje në “Farkë”

Toka ka një sipërfaqe prej 3000 m2 dhe ndodhet në Farkë, në një ndër zonat më të qeta dhe atraktive të Tiranës.

Toka mund të përdoret për aktivitete të ndryshme biznesi, duke patur favor vendin në të cilën ndodhet toka, në një rrugë tepër të kërkuar.

Toka eshte e pajisur me certifikate pronesie.

Cmimi i shitje 100 euro/m2

Total 300000 euro

ID : PRO4341
Adresa: Farke e Madhe
Qyteti: Tirana
Zona: Farke
Cmimi:300,000 €
Sipërfaqja: 3000 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0

Prona të ngjashme

Tokë në shitje në “Farkë”

Tirana, Farke e Vogel
2,640,000 €
ID: PRO4597 Sipërfaqja: 22000 m2

Tokë në shitje në “Farkë’

Tirana, Farke e Vogel
880,000 €
ID: PRO4596 Sipërfaqja: 8000 m2

Tokë në shitje te “Liqeni i Farkës”

Tirana, Farke e Vogel
384,000 €
ID: PRO4595 Sipërfaqja: 3200 m2