• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 1
  • 16 m2

Zyrë me qira pranë “Juridikut”

Zyra me një sipërfaqe prej 16 m2

Eshtë e organizuar në një hapësirë dhe një tualet

Pozicionohet në katin perdhe një ndërtimi të ri shumë cilësor,

Ndodhet në një ndër rrugët kryesore të Tiranës dhe shumë pranë qendrës.

Cmimi 300 euro/muaj

ID : PRO4184
Adresa: Juridiku
Qyteti: Tirana
Zona: Pranë Juridikut
Cmimi:300 €
Sipërfaqja: 16 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 1