• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 1
  • 360 m2
  • Kati: 1

Magazine me qira ne “Prush”

Siperfaqja e truallit ku ndodhet magazina eshte 1200 m2, siperfaqja e magazines eshte 360 m2 dhe lartesi 7.90 m

Dimensionet e prones janë 26.3 x 12.7

Eshte i gjithi i investuar me punime shume cilesore, i pajisur me kamera sigurie, sistem kundra zjarrit dhe ndricim natyral

Ndertim I vitit 2021

Akses per hyrje kamionash

Magazina ndodhet ne zone industriale, ne rruge te asfaltuara.

Mund te perdoret si magazine per ambiente sherbimi, prodhimi etj.

Cmimi i qirase 1800 euro/muaj perfshire taksat

ID : PRO4143
Adresa: Prush
Qyteti: Tirana
Zona: Prush
Cmimi:1,800 €
Sipërfaqja: 360 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 1
Kati: 1