• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 1
  • 300 m2

Jepet me qira magazine me siperfaqe 300 m2 ne "Domje"

Magazina ndodhet ne fshatin "Domje" vetem 10 minuta nga aeroporti "Nene Tereza"

E aksesueshme nga dy rruge kryesore

Magazina është e pajisur me rrjet elektrik, ujë dhe gjithçka tjetër për një mbarëvajtje të mirë të punës.

Mund te perdoret per aktivitete te ndryshme biznesi.

Magazina eshte e sapoinvestuar, mund ti behen dhe punime te tjera ne baze te kerkeses se klientit

Cmimi i qirase 600 euro/muaj

ID : PRO4037
Adresa: Domje
Qyteti: Tirana
Zona: Domje
Cmimi:600 €
Sipërfaqja: 300 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 1