• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 1380 m2

Toka ndodhet prane rruge kryesore në një zonë shumë të mirë, me një sipërfaqe prej 1380 m2, dhe është e përshtatshme për ndërtimin. Pozicioni ne te cilin ndodhet toka te ofron pamje nga Tegu.
Cmimi i shitjes 130000 euro

ID : PRO3955
Adresa: Mjull- Bathore
Qyteti: Tirana
Zona: Mjull - Bathore
Cmimi:130,000 €
Sipërfaqja: 1380 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0