Kërkimi i Zgjeruar

Pronat

Apartament 1+1 në shitje në “Santorini Residence” Drymades

Dhermi, Dhermi
277,930 €
ID: PRO6125 Dhoma: 1 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 103 m2

Apartament 1+1 për Shitje në Dhermi - 209655€ | 77.65 m²

Dhermi, Dhermi
209,655 €
ID: PRO6118 Dhoma: 1 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 78 m2

Apartament 2+1 në shitje në “Santorini Residence” Drymades

Dhermi, Dhermi
464,130 €
ID: PRO6076 Dhoma: 2 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 172 m2 Kati: 2

Apartament 3+1 në shitje në “Santorini Residence” Dhërmi

Dhermi, Dhermi
592,875 €
ID: PRO5868 Dhoma: 3 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 237 m2 Kati: 3

Apartament 2+1 në shitje në “Santorini Residence” Dhërmi

Dhermi, Dhermi
429,750 €
ID: PRO5867 Dhoma: 2 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 172 m2 Kati: 2

Vilë individuale në shitje në Dhërmi

Dhermi, Dhermi
540,000 €
ID: PRO5722 Dhoma: 4 Tualetet: 3 Sipërfaqja: 470 m2

Vilë në shitje në Palasë në “Green Coast Resort”

Dhermi, Dhermi
580,000 €
ID: PRO5702 Dhoma: 3 Tualetet: 3 Sipërfaqja: 340 m2

Apartament 2+1 në shitje në “Santorini Residence” Dhërmi

Dhermi, Dhermi
287,500 €
ID: PRO5447 Dhoma: 2 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 115 m2 Kati: 2

Hotel, truall dhe restorant ne shitje ne Dhërmi!

Dhermi, Dhermi
2,000,000 €
ID: PRO3819 Dhoma: 1 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 1000 m2

Shitet apartament 1+1 në ‘’Dhermi’’.

Dhermi, Dhermi
69,600 €
ID: PRO3136 Dhoma: 1 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 58 m2

SHITET HOTEL NE DHERMI NE ZONE TURISTIKE ME PAMJE NGA DETI, BUZE RRUGE.

Dhermi, Dhermi
Kontakto për cmimin
ID: PRO2044 Dhoma: 21 Tualetet: 7 Sipërfaqja: 1000 m2

Shitet apartament 2+1 në ‘’Dhermi’’.

Dhermi, Dhermi
91,000 €
ID: PRO3139 Dhoma: 2 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 76 m2