• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 3600 m2

Ambient me qira në Shkozë
Jepet me qira kapanon dhe truall në Shkozë
Kapanoni ka një sipërfaqe prej 800 m2 dhe është i përshtatshëm për cdo lloj aktivitet.
Rreth e rrotull kapanonit ndodhet trualli me sipërfaqe 2800 m2.
Çmimi 1 euro/m2

ID : PRO978
Adresa:
Qyteti: Tirana
Zona: Shkozë
Cmimi:3,600 €
Sipërfaqja: 3600 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0