• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 3000 m2

Shitet tokë në Lundër
Shitet tokë në Lunder, 500 m siper Qendres Tregtare TEG, me sipërfaqe 3000m2. Toka ndodhet në një zonë vilash dhe është e përshtatshme për ndërtim.
Çmimi 100 Euro/m2

ID : PRO111
Adresa: teg
Qyteti: Tirana
Zona: Rr. "Kodra e Derhemit"
Cmimi:3,000,000 €
Sipërfaqja: 3000 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0