• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 1
  • 1600 m2

Vaqarr, magazine/kapanon në shitje

Kapanoni ka një sipërfaqe trualli 2400 m2 dhe sipërfaqe ndërtimi 1600 m2

Organizohet në tre kate, ku kati 1 ka 800m2, kati 2 400m2 dhe kati 3 400m2

E përshtatshme për aktivitete të ndryshme biznesi

Cmimi i shitjes 900000 euro

ID : PRO6887
Adresa: Vaqarr
Qyteti: Tirana
Zona: Vaqarr
Cmimi:900,000 €
Sipërfaqja: 1600 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 1
Google Maps

Prona të ngjashme

Vaqarr, kapanon ne shitje

Tirana, Vaqarr
1,000,000 €
ID: PRO6841 Sipërfaqja: 900 m2

Magazinë në shitje në “Vaqarr”

Tirana, Vaqarr
1,000,000 €
ID: PRO5362 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 680 m2

Magazine në shitje në “Vaqarr”

Tirana, Vaqarr
760,000 €
ID: PRO4760 Tualetet: 3 Sipërfaqja: 900 m2