• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 2
  • 1520 m2

Qerekë, objekt biznesi në shitje

Objekti ka një sipërfaqe trualli prej 3000 m2 dhe sipërfaqe ndërtimi 1520 m2

Organizohet në dy kate ku secili kat është 760 m2

E përshtatshme për aktivitete të ndryshme biznesi

Zona ka biznese të tiplogjive të ndryshme

Cmimi i shitjes 1200 euro/m2

Totali 1824000 euro

ID : PRO6886
Adresa: Qereke
Qyteti: Kamëz
Zona: Kamëz
Cmimi:1,824,000 €
Sipërfaqja: 1520 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 2
Google Maps