• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 1
  • 1100 m2

Fushë-Prezë, kapanon me qira

Kapanoni ka një sipërfaqe toke 2500 m2 dhe sipërfaqe ndërtimi 1100 m2

Gjatësi 55 m, gjërësi 20 m dhe lartësi 11m

Ndodhet në një zonë industrial ku ka dhe objekte të tjera të kesaj kategorie.

Kapononi eshte i pershtatshem per magazinim, fasoneri, prodhim, magazinë, laborator, punishte etj.

Punime shumë cilësore për një mbarëvajtje të mirë të punës suaj.

Cmimi i qirasë 5000 euro/muaj neto

ID : PRO6863
Adresa: Fushe Preze
Qyteti: Tirana
Zona: Fushë-Prezë
Cmimi:5,000 €
Sipërfaqja: 1100 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 1
Google Maps
Bledar Sulollari