• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 1
  • 50 m2

Piazza, zyrë me qira

Zyra ka një sipërfaqe prej 50 m2

Ambienti është i ndarë në dy poste pune dhe nje tulet

Është i mobiluar me të gjitha orenditë e nevojshme

Ndodhet në qendër të Tiranes, në një zonë lehtësiht të aksesueshme

Cmimi i qirsë 60.000 lekë/muaj

ID : PRO6861
Adresa: Qender
Qyteti: Tirana
Zona: ne qender prane Piaces
Cmimi:600 €
Sipërfaqja: 50 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 1

Prona të ngjashme

Nelda Haxhiu