• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 1
  • 300 m2

Kapanon me qira në rrugën dytësore Vorë-Marikaj

Ka një sipërfaqe prej 300 m2 si dhe ambjent oborri të përshtatshëm për parkim.

Lartësia në kulm është 5.7 m , gjatësia 42m dhe gjerësia 7m.

Ndodhet në një zonë industriale, ku ndodhen dhe objekte të tjera të kësaj kategorie.

Kapononi është i përshtatshëm për magazinim, ose servis makinash.

Cmimi i qirasë 1000 euro/muaj

ID : PRO6464
Adresa: Rruga Dytesore Vore-Marikaj
Qyteti: Vorë
Zona: Vorë
Cmimi:1,000 €
Sipërfaqja: 300 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 1

Prona të ngjashme

Kapanon me qira në Vorë

Vorë, Vorë
2,900 € / Muaj
ID: PRO6666 Sipërfaqja: 800 m2

Kapanon me qira në “Vore”

Vorë, Vorë
4,000 € / Muaj
ID: PRO6448 Sipërfaqja: 1000 m2

Kapanon me qira pranë “City Park”

Tirana, Vorë
1,300 € / Muaj
ID: PRO6161 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 650 m2