• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 10000 m2

Tokë në shitje në “Fushë Krujë”

Toka ka një sipërfaqe prej 10000 m2

Trualli ndodhet në zonë industriale sipas PDV të miratuar nga bashkia, 500m në hyrje të qytetit të Fushë Krujës

Ka akses me rrjetin KUZ dhe energjine elektrike dhe aksesohet lehtësisht me rrugë të asfaltuar

Ndodhet 1.5 km larg nga gjurma e projektit te rrugës Thumanë-QafKashar.

Cmimi i shitjes 40 euro/m2

Total 400000 euro

ID : PRO6262
Adresa: Fushe Kruje
Qyteti: Durrës
Zona: Fushe Kruje
Cmimi:400,000 €
Sipërfaqja: 10000 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0

Prona të ngjashme

Tokë në shitje në “Derven”

Durrës, Fushe Kruje
180,000 €
ID: PRO4242 Sipërfaqja: 3600 m2

Shitet Tokë në aksin Fushë–Krujë Rinas.

Fushë, Fushe Kruje
250,800 €
ID: PRO3173 Sipërfaqja: 11400 m2