• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 2
  • 945 m2
  • Kati: 1

Zyrë në shitje në “Bookbuilding Tirana”

Zyra ka një sipërfaqe bruto prej 945.23 m2 dhe sipërfaqe neto 787.69 m2

Ndodhet në katin e I-rë të objektit

Zyra është një nga projektet më të reja moderne e cila ndodhet në zemër të Tiranës.

Vendodhja buzë Sheshit Skënderbej, pranë Xhamisë, kulles së sahatit, midis rruges “Abdi Toptani” dhe rruges “28 Nëntori” i jep projektit një vlerë të lartë strategjike në zhvillimin e qendrës së kryeqytetit.

Me akses të pakrahasueshem me të gjitha institucionet kryesore shtetërore, arsimore, shoqërore dhe tregtare, në një nga zonat më të preferuara.

Book Building është një ndërtesë multifunksionale prej 24,000 m2 e cila ofron apartamente elegante, zyra dhe ambiente komerciale moderne.

Në objekt po aplikohen standartet më të larta të ndërtimit, duke ofruar cilësi shumë të lartë në konstruksion në rifiniturë dhe arkitekturë super moderne e cila është projektuar nga studio e cila ka projektuar sheshin Skënderbej dhe godinen e Hotel Plaza.

Projekti modern dhe sherbimet e ndryshme që do të ofrohen në këto ambiente do ti japin një vlerë unike dhe kthim të sigurtë të investimit tuaj si tek ambientet e banimit dhe ato të biznesit.

Godina multifunksionale është projektuar në ndertimin e 3 objekteve me lartësi 4, 10 dhe 20 kate dhe me 3 kate nëntokë.

Në katet e para do të zënë vend zyra të administratës publike, ambiente ekspozitash e ngjarje kulturore për qytetin, biznese të ndryshme që do të kenë mundësin të zhvillojnë aktivitetin e tyre tregtar në dyqanet luksoze.

Në katet e sipërme do të jenë apartamentet e banimit të cilat kanë orientim shumë të mirë ku mbizotëron drita dhe pamja e bukur e qendres.

ID : PRO6204
Adresa: BookBuilding
Qyteti: Tirana
Zona: Qender
Cmimi:Kontakto për cmimin
Sipërfaqja: 945 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 2
Kati: 1