• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 2
  • 1500 m2

Kapanon në shitje në Xhafzotaj

Jepet me qira Kapanon dhe ambient shërbimi pranë Autostradës Tiranë-Durrës

Ambient ka një sipërfaqe trualli prej 4800 m2, sipërfaqe ndërtimi 1500 m2

Lartësia në kulm është 9.5 m, gjatësi 100 m dhe gjërësi 12 m

Është i përshtatshëm për cdo lloj aktiviteti.

Përvec magazinës ofrohen ambiente zyrash me siperfaqe 300 m2.

Ambienti jashtë magazinës është i përshtatshëm për parkimin e automjeteve të tonazheve të ndryshëm.

Ambjenti ofron linje 3-fazore, depozite uji, panaele djellore etj

Cmimi i shitjes 680000 euro

ID : PRO5940
Adresa: Xhafzotaj
Qyteti: Durrës
Zona: Durres
Cmimi:680,000 €
Sipërfaqja: 1500 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 2

Prona të ngjashme

Kapanon në shitje në Xhafzotaj

Durrës, Durres
800,000 €
ID: PRO6423 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 800 m2