• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 5000 m2

Petrelë, tokë në shitje

Ndodhet pranë Kalasë së Petrelës.

Toka ka një sipërfaqe prej 5000m2 dhe mundësi zgjerimi deri në 10000 m2.

E përshtatshme për ndërtim vilash.

E pajisur me çertifikatë pronësie.

Cmimi: 55 euro/m2

Totali: 275000 euro

ID : PRO5744
Adresa: Petrele
Qyteti: Tirana
Zona: Petrelë
Cmimi:275,000 €
Sipërfaqja: 5000 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0

Prona të ngjashme

Tokë për shitje në Petrele

Tirana, Petrelë
115,500 €
ID: PRO5870 Sipërfaqja: 3500 m2

Petrelë, tokë në shitje buzë autostradës

Tirana, Petrelë
269,500 €
ID: PRO5693 Sipërfaqja: 3850 m2

Petrelë, tokë në shitje buzë Lumit të Zhellimes.

Tirana, Petrelë
780,000 €
ID: PRO5662 Sipërfaqja: 12000 m2