• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 1
  • 110 m2
  • Kati: 2

Zyrë në shitje përballë “Gjykatës së Rrethit Gjyqësor”

Zyra ka një sipërfaqe bruto prej 110 m2 dhe sipërfaqe neto 106 m2

Organizohet në katër ambiente pune

Ndodhet në katin e dytë

Zyra është më pamje nga Lana me mundësi reklamimi

Ofron akses në rrugë të ndryshme brenda qendrës së Tiranës.

Është i pajisur me certifikatë pronësie.

Cmimi i shitjes 296800 euro

ID : PRO5429
Adresa: Gjyakata e Rrethit Gjyqesor
Qyteti: Tirana
Zona: Bulevardi Bajram Curri
Cmimi:296,800 €
Sipërfaqja: 110 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 1
Kati: 2