• Dhoma gjumi: 1
  • Tualet: 1
  • 79 m2
  • Kati: 4

Apartamente të tipologjive të ndryshme në shitje në “Paskuqan”

Apartamentet kanë sipërfaaqe të ndryshme duke filluar nga 60.17 m2 deri në 111.87 m2

Organizimet janë të tipologjive 1+1 dhe 2+1

Apartamentet kanë planimetri të rregullt dhe ndricim optimal në pjesën më të madhe të ditës

Ndodhet në një zonë të re të Tiranës, lehtëisht të aksesueshme

Pozicionohet shumë pranë Liqenit të Paskuqanit, një vend ideal , larg zhurmes dhe në ajër të paster

Cmimi i shitjes 900 euro/m2

ID : PRO5390
Adresa: Paskuqan
Qyteti: Tirana
Zona: Paskuqan
Cmimi:71,082 €
Sipërfaqja: 79 m2
Dhoma gjumi: 1
Tualet: 1
Kati: 4

Prona të ngjashme

Bledar Sulollari