• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 4100 m2

Tokë në shitje pranë "Kryegjyshatës së Bektashinjve"

Toka ka një sipërfaqe totale prej 4100 m2

Shitet e ndarë në pjesë minimum 500 m2 dhe maksimumi 1000 m2

Ndodhet pranë rrugës kryesore, në një vend shumë te qetë dhe relaksues.

Mund të përdoret për ndërtim vilash

Ka një planvendosje në mënyre drejtkëndëshe gjë që favorizon shumë pozicionimin e ndërtimit tuaj.

Ështe e pajisur me certifikatë pronësie.

Cmimi i shitjes 125 euro/m2

Totali 512500 euro

ID : PRO5388
Adresa: Kryegjyshata e Bektashinjve
Qyteti: Tirana
Zona: Shkozë
Cmimi:512,500 €
Sipërfaqja: 4100 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0