• Dhoma gjumi: 2
  • Tualet: 2
  • 121 m2

Apartament 2+1 në shitje tek “White Tower” Komuna e Parisit

Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 120.6 m2 dhe një sipërfaqe neto prej 100.5 m2

Organizohet në ambient ndenjie dhe gatimi, dy dhoma gjumi, dy tualete dhe ballkon.

Lokalizohet në një nga zonat më të preferuara të Tiranës

Momentalisht pallati është ende në fazë ndërtimi.

Fasada e objektit synon të ketë një simetri në grid-in e tij, për t'u lehtësuar nga një hapje në katin e katërt, të cilat në konturimin e objektit në vetvete lehtësohen nga përdorimi i elementit të xhamit. Ky kat është më i lartë në lartësi sesa kati mesatar i objektit.

Gridi i krijuar vjen i ruajtur me ngjyre neutrale në fasadë ku hapjet përkojnë me funksionin e vetë objektit. Luhet me ritmin në fasadë duke filluar nga harqet në katin përdhe, me carje vertikale në katet e para të shërbimeve, duke vazhduar më sipër në fasadë me një lloj ritmi vertikal-horizontal në carje. Sikurse mund të shihet objekti në grid-in e fasadës së tij ka disa momente gjelbërimi të cilat përkojnë me ambjentet e "oborreve të brendshme" për vetë apartamentet.

Çmimi i shitjes 1600 Euro/m2

Totali 192960 Euro

ID : PRO5201
Adresa: White Tower
Qyteti: Tirana
Zona: Komuna e Parisit
Cmimi:192,960 €
Sipërfaqja: 121 m2
Dhoma gjumi: 2
Tualet: 2

Prona të ngjashme

Apartament 1+1 në shitje tek “White Tower” Komuna e Parisit

Tirana, Komuna e Parisit
126,720 €
ID: PRO5200 Dhoma: 1 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 79.2 m2 Kati: 5

Apartament 1+1 në shitje te “Komuna e Parisit”

Tirana, Komuna e Parisit
100,000 €
ID: PRO5079 Dhoma: 1 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 60 m2 Kati: 2

Apartament 1+1 në shitje te “Komuna e Parisit”

Tirana, Komuna e Parisit
79,900 €
ID: PRO5077 Dhoma: 1 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 51 m2 Kati: 2