• Dhoma gjumi: 1
  • Tualet: 1
  • 79.2 m2
  • Kati: 5

Apartament 1+1 në shitje tek “White Tower” Komuna e Parisit

Apartamenti ka një sipërfaqe bruto prej 79.2 m2 dhe një sipërfaqe neto prej 66 m2.

Organizohet në ambient ndenjie dhe gatimi, një dhomë gjumi, një tualet dhe ballkon.

Lokalizohet në një nga zonat më të preferuara të Tiranës

Momentalisht pallati është ende në fazë ndërtimi.

Fasada e objektit synon të ketë një simetri në grid-in e tij, për t'u lehtësuar nga një hapje në katin e katërt, të cilat në konturimin e objektit në vetvete lehtësohen nga përdorimi i elementit të xhamit. Ky kat është më i lartë në lartësi sesa kati mesatar i objektit.

Gridi i krijuar vjen i ruajtur me ngjyre neutrale në fasadë ku hapjet përkojnë me funksionin e vetë objektit. Luhet me ritmin në fasadë duke filluar nga harqet në katin përdhe, me carje vertikale në katet e para të shërbimeve, duke vazhduar më sipër në fasadë me një lloj ritmi vertikal-horizontal në carje. Sikurse mund të shihet objekti në grid-in e fasadës së tij ka disa momente gjelbërimi të cilat përkojnë me ambjentet e "oborreve të brendshme" për vetë apartamentet.

Çmimi i shitjes 1600 Euro/m2

Totali 126720 Euro

ID : PRO5200
Adresa: White Tower
Qyteti: Tirana
Zona: Komuna e Parisit
Cmimi:126,720 €
Sipërfaqja: 79.2 m2
Dhoma gjumi: 1
Tualet: 1
Kati: 5

Prona të ngjashme

Apartament 2+1 në shitje tek “White Tower” Komuna e Parisit

Tirana, Komuna e Parisit
192,960 €
ID: PRO5201 Dhoma: 2 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 121 m2

Apartament 1+1 në shitje te “Komuna e Parisit”

Tirana, Komuna e Parisit
100,000 €
ID: PRO5079 Dhoma: 1 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 60 m2 Kati: 2

Apartament 1+1 në shitje te “Komuna e Parisit”

Tirana, Komuna e Parisit
79,900 €
ID: PRO5077 Dhoma: 1 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 51 m2 Kati: 2