• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 8250 m2

Tokë në shitje pranë “Equos Resort” Mullet

Toka ka një sipërfaqe prej 8250 m2

Ndodhet në një zonë mjaft të qetë të Tiranës dhe që po zhvillohet dita ditës

Mund të përdoret për ndërtim vilash, kapanonesh ose resortesh

Toka është e pajisur me certifikatë pronësie.

Cmimi i shitjes 60 euro/m2

Totali 495000 euro

ID : PRO5058
Adresa: Mullet
Qyteti: Tirana
Zona: Mullet
Cmimi:495,000 €
Sipërfaqja: 8250 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0

Prona të ngjashme

Mullet, tokë në shitje buzë autostradës

Tirana, Mullet
384,000 €
ID: PRO5661 Sipërfaqja: 4800 m2

Tokë në shitje pranë “Iluminatum Residence” Mullet

Tirana, Mullet
241,000 €
ID: PRO5264 Sipërfaqja: 2410 m2