• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 2
  • 2822 m2

Magazinë me qira në “Vaqarr”

Magazina ka një sipërfaqe totale ndertimi prej 2822 m2 dhe sipërfaqje trualli prej 3981 m2

Organizohet në dy kate

Kati perdhe ka një sipërfaqe prej 1411 m2 dhe lartësi 3.9 m

Kati I parë ka sipërfaqe 1411 m2 dhe lartësi 3.9 m

Magazina ka mundësi parkimi dhe hyrje dalje kamionesh

Është i përshtatshëm për magazinim, fasoneri, prodhim, magazinë, laborator, punishte etj.

Ka punime shumë cilësore për një mbarëvajtje të mirë të punës suaj.

Cmimi i qirasë 2.5 euro/m2

Totali 7055 euro

ID : PRO4835
Adresa: Vaqarr
Qyteti: Tirana
Zona: Vaqarr
Cmimi:7,055 €
Sipërfaqja: 2822 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 2