• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 61000 m2

Tokë në shitje në “Mëzez” pranë Top-Channel

Ka një sipërfaqe prej 6100 m2

Toka disponon leje ndërtimi për dy magazine me sipërfaqe 1200 m2 secila dhe dhomë frigoriferike me sipërfaqe 600 m2

E pajisur me dokumentacion të rregullt hipotekor

Cmimi i shitjes 400000 euro

ID : PRO4773
Adresa: Prane Top Channel
Qyteti: Tirana
Zona: Mëzez
Cmimi:400,000 €
Sipërfaqja: 61000 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0