• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 7000 m2

Tokë për shitje në "Picalle".

Toka are ka një sipërfaqe prej 7000m2 dhe ndodhet nga rruga dytësore dhe lumi Erzen.

Zonë shumë e mirë për investim.

Cmimi/m2: 25 euro.

Cmimi total: 175.000 euro.

ID : PRO4733
Adresa: Picalle
Qyteti: Tirana
Zona: Picalle
Cmimi:175,000 €
Sipërfaqja: 7000 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0