• Dhoma gjumi: 2
  • Tualet: 2
  • 463 m2
  • Kati: 3

Shiten apartamente pranë “Liqenit të Thatë”

Shiten kater apartamente te tipologjive te ndryshme prane “Liqenit te thate”

Apartamenti i I-rë 2+1 ka nje siperfaqe bruto prej 123.94 m2 m2 dhe siperfaqe neto 107.95 m2

Apartamenti i II-të 2+1 ka sipërfaqe bruto 133.01 m2 dhe siperfaqe neto 115.85 m2

Apartamenti I III-të 1+1 ka siperfaqe bruto 78.59 m2 dhe siperfaqe neto 68.45 m2

Apartamenti IV-të 2+1 ka siperfaqe bruto 127.46 m2 dhe siperfaqe neto 111.02 m2

Apartamentet jane te orientuara ne menyre optimale ndaj dielli dhe drites me pamje nga Liqeni Arificial dhe Parku I Liqenit

Shume prane qendres se Tiranes, midis gjelberimit dhe ajrit te paster me nje pamje relaksuese dhe qetesuese

Zone prefenciale me nje komunitet te perzgjedhur

Numer I reduktuar dhe I kontrolluar banoresh

Sherbime te dedikuara per kompleksin

Fasade system kapote, ndarje e mureve perimetrale, materiale elekteike dhe hidraulike me jetegjatesi dhe cilesi maksimale, system kondicionimi MultiSplit, dritare plastike termike me doppio xham dhe gaz Argon,
larmi zgjedhjes per rifiniturat e brendshme

Cmimi i shitjes 1600 euro/m2

ID : PRO4188
Adresa: Liqeni i thate
Qyteti: Tirana
Zona: Liqeni i Thatë
Cmimi:Kontakto për cmimin
Sipërfaqja: 463 m2
Dhoma gjumi: 2
Tualet: 2
Kati: 3