• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 9600 m2

Tokë në shitje në “Bathore”

Shitet tokë me sipërfaqe 9600 m2 në fund te “Bathores”

Ka nje gjtaesi prej 350 m, gjeresi 70 m2 nga balli I rruges dhe gjeresi 20 nga fundi i tokes

Momentalisht jane te mbjella 200 rrenje ullinj

Toka mund të përdoret për aktivitete të ndryshme biznesi, duke patur favor vendin në të cilën ndodhet

Eshte e pajisur me certifikate pronesie

Cmimi i shitjes 25 euro/m2

Cmimi total 240.000 euro

ID : PRO4120
Adresa: Bathore
Qyteti: Tirana
Zona: Kamëz
Cmimi:240,000 €
Sipërfaqja: 9600 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0

Prona të ngjashme

Toke ne shitje ne “Kamez”

Kamëz, Kamëz
85,000 €
ID: PRO4192 Sipërfaqja: 1000 m2

Toke ne shitje ne “Kamez”

Tirana, Kamëz
35,000 €
ID: PRO4160 Sipërfaqja: 1000 m2

Tokë në shitje në Kamëz

Kamëz, Kamëz
25,000 €
ID: PRO3907 Sipërfaqja: 600 m2