• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 7000 m2

Tokë në shitje në “Thumanë”

Shitet tokë me sipërfaqe 700m2 pranë rrugës kryesore ne “Thumanë”

Ka nje gjatesi prej 170 m dhe gjeresi 36 m

Mund të përdoret për aktivitete të ndryshme biznesi, duke patur favor vendin në të cilën ndodhet toka

Zona ne te cilen ndodhet eshte nje zone industriale mjaft e zhvilluar.

Disponon dokumentacion te rregullt hipotekor

Cmimi 50 euro/m2

Cmimi total 350.000 euro

ID : PRO4071
Adresa: Thumane
Qyteti: Durrës
Zona: Thumane
Cmimi:350,000 €
Sipërfaqja: 7000 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0