• Dhoma gjumi: 1
  • Tualet: 1
  • 500 m2

Ambienti është I organizuar në dy kate, ku secili kat ka hyrjen më vete, kati 0 ka një sipërfaaqe prej 220 m2, dhe kati 1 është 280 m2.
Zona ku ndodhet të ofron shumë facilite te të shumta pasi ndodhen zyra biznesi, banka dhe hapesira komerciale nder me prestigjozet. Ky ambient është ideal biznese te ndryshme.
Cmimi për qira 1500 euro/muaj, cmimi I shitjes 300.000 euro

ID : PRO3910
Adresa: Ne qender
Qyteti: Durrës
Zona: Golem
Cmimi:1,500 €
Sipërfaqja: 500 m2
Dhoma gjumi: 1
Tualet: 1