• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 70 m2

Jepen me qira 12 apartamente tip loft, ndodhen ne pedonale në rrugën ‘’Jonianet’’ në qytetin e Sarandës. Është një koncept i ri apartamenti elegant i krijuar me mobilje çeliku, e vendosur në rrugën kryesore vetëm 2 minuta në këmbë nga plazhi. Apartamentet të ofrojne një shërbim maksimal, si në ndrërrimin e carcafeve, peshqirave, disponon wifi, parkim etj. Cmimet e apartamenteve janë të ndryshme si :
Apartamentet me 4 persona jane 57 euro nata, me 3 persona 51 euro nata, me dy 2 persona 46 euro nata, gjithashtu janë dhe suitat, 2 apartamente per 4 persona 8 veta ne total

ID : PRO3865
Adresa: sarande
Qyteti: Sarandë
Zona: Sarandë
Cmimi:50 €
Sipërfaqja: 70 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0