• Dhoma gjumi: 1
  • Tualet: 1
  • 1000 m2

Hoteli ndodhet buze detit Jon, vijë e pare me nje pamje piktoreske dhe te mrekullueshme te rivieres shqiptare.
Hoteli eshte ne formen e kampusit dhe shitet njera nga pjeset perberese te tij.
Siperfaqja e truallit eshte 1000 m2.
Eshte i organizuar ne 7 kabina sherbimi hoteli me siperfaqe rreth 20 m2 secila,
1 restorant me kapacitet 25 deri 30 tavolina sherbimi, verande me siperfaqe rreth 200 m2, beach bar si dhe 150 shazllone te vendosura ne bregun e detit.
Disponon certifikate pronesie si restoranti ashtu edhe toka.
Mundesi per investim hotelerie

ID : PRO3819
Adresa: Dhermi
Qyteti: Dhermi
Zona: Dhermi
Cmimi:2,000,000 €
Sipërfaqja: 1000 m2
Dhoma gjumi: 1
Tualet: 1