• Dhoma gjumi: 1
  • Tualet: 1
  • 400 m2

Ka një sipërfaqe prej 400 m2. Shtëpia ndodhet shumë pranë qender së Kamzes dhe rrugës kryesore.
Disponon certifikatë pronësie. Shtëpia shitet për biznes jo për baniim, pasi aty mund të ndërtohet magazine, dyqane, ose pallate
Cmimi 130.000 euro

ID : PRO3811
Adresa: kamez
Qyteti: Kamëz
Zona: Kamëz
Cmimi:130,000 €
Sipërfaqja: 400 m2
Dhoma gjumi: 1
Tualet: 1