• Dhoma gjumi: 1
  • Tualet: 1
  • 60 m2
  • Kati: 4

Jepet me qira ditore apartamentet 1+1 pranë qendrës së Tiranës.
Apartamenti është I organizuar në një dhomë ndenje bashkë me kuzhinë të përbashkët, një dhomë gjumi, një tualet dhe një ballkon. Ka një sipërfaqe totale prej 60 m2. Apartamenti është I mire arreduara me te gjithe aksesoret e nevojshem per qendrime te shkurta dhe te gjata. Kuzhine e kompletuar, sobe, pianur me induksion, frigorifer, tostier, mikrovale,ngrohese uji, lavatrice, televizor smart ne te dyja ambjentet, internet wi-fi, kabin dushi WC dhe bide,kondicionim ne te dyja ambjentet, grila elektrike, citofoni te jashteme te pallatit si dhe te shkalles,tavoline hekuri + hekur.
Parkingu falas por me kerkese / rezervim paraprak .
Nuk pranohen kafshet shtepiake
Check-in: 11:00 - 22:00
Check-out: 08:00 - 11:00
Politika e kancelimit : Klienti ka te drejte te kanceloje pa penalitet 2 dite para mberritjes ne apartament
ndersa kancelimi brenda 2 diteve ka penalitet 100%.
Ushqimi: Nuk gjenden ushqime ne kete apartament
Parapagim: Do t\'ju caktohet parapagimi ne vleren totale te rezervimit nje dite para mberritjes.
• Cmimi:2 Pax 65 euro/nate, Cmimi:3 Pax 60 euro/nate,
• Cmimi:2 Pax 43 euro/ mbi 7 dite, Cmimi:3 Pax 51 euro/ mbi 7 dite,
• Cmimi:2 Pax 35 euro/ mbi 28 dite Cmimi:2 Pax 42 euro/ mbi 28 dite ,
• Cmimi:2 Pax 650 euro/ mbi 3 muaj , Cmimi:2 Pax 700 euro/ mbi 3 muaj

ID : PRO3336
Adresa: Rruga Barrikadave
Qyteti: Tirana
Zona: Qender
Cmimi:50 €
Sipërfaqja: 60 m2
Dhoma gjumi: 1
Tualet: 1
Kati: 4