• Dhoma gjumi: 0
  • Tualet: 0
  • 5130 m2

Shitet Tokë në autostradën Tiranë- Durrës, në Vorë. Toka ndodhet buzë rrugës kryesore në një zonë shumë të mirë, ka një sipërfaqe prej 5130 m2 dhe është e përshtatshme për ndërtimin gjithashtu është e pajisur me certifikatë pronësie.
Çmimi 85 euro/m2
Cmimi total 436050 euro

ID : PRO3177
Adresa: Tirane- Durres
Qyteti: Tirana
Zona: Autostrada Tirane-Durres
Cmimi:436,050 €
Sipërfaqja: 5130 m2
Dhoma gjumi: 0
Tualet: 0

Prona të ngjashme

Tokë në shitje në autostraden “Tirane-Durres”

Tirana, Autostrada Tirane-Durres
387,500 €
ID: PRO3975 Sipërfaqja: 3100 m2

Shitet truall 6400m2. Prane Autostrades Tirane-Durres rruge dytesore

Tirana, Autostrada Tirane-Durres
650,000 €
ID: PRO1796 Sipërfaqja: 6400 m2

Tokë në shitje në autostradën Tiranë-Durrës

Tirana, Autostrada Tirane-Durres
195,000 €
ID: PRO110 Sipërfaqja: 1500 m2