Kerkimi i Zgjeruar

Pronat

Shitet duplex në bregdet në Gjirin e Lalzit

Tirana,
185,784 €
ID: PRO992 Dhoma: 4 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 155 m2

Shitet duplex në bregdet në Gjirin e Lalzit

Tirana,
190,632 €
ID: PRO991 Dhoma: 4 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 159 m2

Shitet apartament në bregdet në Gjirin e Lalzit

Tirana,
190,155 €
ID: PRO989 Dhoma: 3 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 127 m2

Shitet apartament 1+1 te Liqeni i Thatë

Tirana, Liqeni i Thatë
54,400 €
ID: PRO984 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 68 m2

Apartament 3+1 me qira pranë Liqenit të Thatë

Tirana, Liqeni i Thatë
350 € / Muaj
ID: PRO981 Dhoma: 3 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 120 m2

Apartament +Dyqan në shitje te rr."Idriz Dollaku"

Tirana,
70,000 €
ID: PRO983 Dhoma: 2 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 92 m2

Shitet apartament 2+1 pranë ish-Porcelanit

Tirana, Pranë ish-Porcelanit
89,200 €
ID: PRO963 Dhoma: 2 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 112 m2

Shitet apartament 2+1 pranë ish-Porcelanit

Tirana, Pranë ish-Porcelanit
86,400 €
ID: PRO962 Dhoma: 2 Tualetet: 2 Sipërfaqja: 108 m2

Shitet apartament 1+1 pranë ish-Porcelanit

Tirana, Pranë ish-Porcelanit
52,800 €
ID: PRO960 Dhoma: 1 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 66 m2

Shitet apartament 1+1 pranë ish-Porcelanit

Tirana, Pranë ish-Porcelanit
66,800 €
ID: PRO959 Dhoma: 1 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 84 m2

Shitet dhe jepet me qira apartament 2+1 pranë Kopshtit Botanik

Tirana, Kopshti Botanik
350 € / Muaj
ID: PRO958 Dhoma: 2 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 89 m2

Shitet dhe jepet me qira apartament 2+1 pranë Kopshtit Botanik

Tirana, Kopshti Botanik
110,000 €
ID: PRO957 Dhoma: 2 Tualetet: 1 Sipërfaqja: 89 m2